woensdag
dinsdag

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Lichtjestocht

De dagen worden korter en donkerder, maar er is ook goed nieuws; kerst komt er weer aan! Vorig jaar hebben De Ark en de Verrijzeniskerk samen een levend kerstspel georganiseerd. Deze lichtjestocht komt er dit jaar weer! Jong en oud, iedereen is welkom om het prachtige verhaal van Jozef en Maria mee te beleven. Houd je ook zo van kerst? Kom ons helpen! Liever niet in de spotlights? Ook dan kun je helpen! Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of trek Marjon v.d. Berg of Jesca Wijnsma even aan de mouw voor/na de kerkdienst. Dus pak je herdersstok, je engel vleugels, je wierrook, goud en mirre en volg die ster! Loop kerstavond ook gezellig mee! Je kan zelf ook een lampion of lichtje meenemen. Op 24 december vertrekken we met drie groepen om 18:30 uur, 18:45 uur en 19:00 uur vanaf de Verrijzeniskerk (Reigerskamp 611). Deelname is gratis, wel graag van tevoren aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.