Er zijn nu geen agenda items.

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Reserveren voor kerkdiensten

Na een periode van kerkdiensten zonder gemeenteleden kunnen er per 1 juli tot 50 gemeenteleden per dienst aanwezig zijn. Daarnaast is er – buiten de zomervakantie om - kindernevendienst voor alle kinderen van de basisschool, mits er 5 of meer kinderen aangemeld zijn.

Veel zal hetzelfde zijn, zoals de afstand tot elkaar, het helaas niet zingen en het wegblijven van de koffie na afloop. Toch wordt het waardevol ervaren om weer in de kerk te zijn.

Het reserveren voor de diensten kan via een website van Eventbrite, namelijk: https://reservering-arkgemeente.eventbrite.nl/

Hier kunt u tickets reserveren voor de diensten tot zaterdag 20:00 voor de dienst, of zolang er nog plaatsen beschikbaar zijn. Invullen kan eenvoudig door het selecteren van de gewenste zondag en aantal tickets en het achterlaten van uw naam en e-mailadres.

Voor de kindernevendienst kunnen aparte tickets besteld worden, zodat we hier separaat zicht op hebben. Wilt u kinderen voor de kindernevendienst tijdig, maar in ieder geval voor zaterdag 10:00uur aanmelden, in verband met de benodigde voorbereidingstijd?

Kindernevendienst zal tijdens de gehele dienst, parallel aan de kerkdienst, gegeven worden.

Meer informatie, vragen, of technische problemen? Neem contact op met Hanneke Schouten of stel uw vraag via e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.