Starts at: 19:00
Thursday
Starts at: 09:00
Starts at: 10:00

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Van jong tot oud, U of jij bent van harte welkom om mee te doen in de Ark.

Zandienst in de Ark met Together

Op zondagavond 25 februari is er weer een zangdienst in de Ark en dit keer met de gospelgroep Together uit Houten. Dit koor komt voor het eerst optreden in de Ark maar treedt regelmatig op in kerkdiensten en festivals. Het thema van de dienst is “Denk even anders”. De korte meditatie in deze zangdienst wordt verzorgd door Dhr Rinus van Kuil, oud voorganger van de CAMA gemeente in Houten. De dienst  begint om 19.00 uur en na afloop staat de koffie, thee en limonade klaar.