Agenda

Er zijn nu geen agenda items.

Inschrijven nieuwsbrief

Zaalverhuur

arkzalenbuiten

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

 

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activeiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden.

Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten. Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.
Tijd voor iets nieuws? Behoefte aan houvast? Zoek je contact? Stap in de wereld van de Ark!
We zijn een open, actieve, kerkelijke gemeente. Bezoek ook eens één van onze kerkdiensten,

Doe mee met de Meezing Top 10 en geef uw favoriete lied op!

Kow nr. 266 plaatje meezing top 10
Op zondagavond 19 januari wordt in de zangdienst in de Ark voor de derde keer de Meezing Top 10 gehouden: een top-10 van christelijke meezing liederen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de band Ameezingband uit Lunteren en door de orgel spelende dominee ds Erick Versloot. Hij zal ook de verbindende teksten verzorgen.
Er zal een lijst gemaakt worden van honderd favoriete liederen (opwekking, gezangen en psalmen) door de resultaten van de vorige Top 10 meezing zangdiensten te combineren met de laatste gegevens op internet. Graag vernemen wij van u wat uw vijf favorieten zijn. U mag ook een eigen keuze lied aangeven. De lijst met meezing liederen ligt op de balie van de Ark en staat ook op de website www.arkgemeente.nl . Geef uw keuze door een briefje in de stembus in de hal van de Kerk te doen of via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Liefst voor 6 januari want de band moet dan al gaan oefenen. Uiterste stemdatum is woensdag 8 januari. Lijst liederen

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.