zondag
vrijdag
Kerkweg 60, Maarssen

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Doe mee met de Meezing Top 10 en geef uw favoriete lied op!

Kow nr. 266 plaatje meezing top 10
Op zondagavond 19 januari wordt in de zangdienst in de Ark voor de derde keer de Meezing Top 10 gehouden: een top-10 van christelijke meezing liederen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de band Ameezingband uit Lunteren en door de orgel spelende dominee ds Erick Versloot. Hij zal ook de verbindende teksten verzorgen.
Er zal een lijst gemaakt worden van honderd favoriete liederen (opwekking, gezangen en psalmen) door de resultaten van de vorige Top 10 meezing zangdiensten te combineren met de laatste gegevens op internet. Graag vernemen wij van u wat uw vijf favorieten zijn. U mag ook een eigen keuze lied aangeven. De lijst met meezing liederen ligt op de balie van de Ark en staat ook op de website www.arkgemeente.nl . Geef uw keuze door een briefje in de stembus in de hal van de Kerk te doen of via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Liefst voor 6 januari want de band moet dan al gaan oefenen. Uiterste stemdatum is woensdag 8 januari. Lijst liederen