Een tweede leven voor uw oude mobieltje, toner of cartridge

Kerk in Actie gelooft in delen. Met elkaar in actie voor de naaste, dichtbij en ver weg. Het geld wat dat deze actie oplevert gaat naar een zendingsproject in Rwanda om ervoor te zorgen dat kinderen weer naar school kunnen.
Ook u kunt in actie komen door simpelweg uw oude mobieltje, lege inktcartridge of toner, ansicht- en geboortekaarten, postzegels en oud geld in te leveren in de kerk. Op 10, 17 en 24 september staan hiervoor inleverpunten in De Ark.
Wat kunt u nog meer doen? Vraag op uw werk, school of vereniging om de lege cartridges en toners te verzamelen.

Knip postzegels ruim van de envelop. Knip geen postzegels van ansichtkaarten. Lever alleen ansichtkaarten in, geen dubbele kaarten. Een ansichtkaart is een enkele kaart, met aan de ene kant een afbeelding en aan de andere kant ruimte voor adres en postzegel. Dubbele kaarten hebben geen verkoopwaarde en belanden bij het oud papier. Ook welkom zijn geboortekaartjes, zelfgemaakte kaarten en kaarten van Anton Pieck, Voor het kind en Stichting Kinderpostzegels in alle maten en vormen. Wilt u hier meer over weten? Kijk op www.kerkinactie.nl/inzamelingsacties en kijk eens op www.facebook.com/inzamelingsactieskerkinactie.