Close-Harmony koor Upstairs

Upstairs2018Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april aanstaande geeft Close-Harmony koor Upstairs een concert. Het thema is dit keer ‘Viva la Vida’: vier het leven! Upstairs bestaat voor een groot deel uit gemeenteleden van de Ark en de Ontmoetingskerk. Naast concerten, zo’n eens per anderhalf jaar, wordt ook meegewerkt aan kerkdiensten zoals bijvoorbeeld op goede vrijdag in de kerk in Tienhoven. Upstairs zingt dan een medley van Jezus Christ Superstar.

Het repertoire van de concerten in april is zeer afwisselend: van jazz- en poparrangementen tot negrospirituals, gospels en Nederlandstalige nummers.De muzikale begeleiding wordt verzorgd door ons vaste combo bestaande uit Peter de Vries (piano), Arie Schilling (basgitaar) en Vincent Kroon (drums). Het koor staat onder de bezielende leiding van Han Louis Meijer. 

Het gastoptreden wordt dit keer verzorgd door Sjoerd Raaymakers (Sured), de beste singer-songwriter van 2016 van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Kaarten à €12,50 (tot 12 jaar €7,50) zijn verkrijgbaar bij de leden van Upstairs of bij Henk de Vries, tel 06 515 76 180 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij de prijs is 1 consumptie inbegrepen. Het kaartje kan behouden worden bij binnenkomst en in de pauze worden ingewisseld voor koffie of thee. Het concert vindt plaats in Theater Vleuterweide (Amadeus Lyceum), Burchtpoort 5 in Vleuten. Aanvang concert: 20.15 uur (zaal open 19:45 uur). Vanaf 22 januari jl. zijn het winkelcentrum, het Amadeus Lyceum en de sporthal met de auto niet meer via de Utrechtse Heuvelrug te bereiken, maar via de Landschapsbaan.