Cursus Bijbels Hebreeuws

In september begint een serie van 8 dinsdagavonden een ‘Cursus Bijbels Hebreeuws’ in een van de zalen van de Gereformeerde Kerk, Dreef 1, te Kockengen. Elke avond van 20:00 tot 21:30 uur en de cursusdata zijn: 6 en 20 november en 4 en 18 december. De cursus wordt geleid door een docent van Studiehuis Reshiet en u leert dan meer dan de basisbegrippen. Hebreeuws leren is niet moeilijk, maar het vraagt wel enige toewijding.

Taal van het O.T.
Het Hebreeuws is de taal waarin God Zich bekend maakte toen Hij de hemel en de aarde schiep en waarin Hij tot Mozes sprak op de berg Sinai. Tijdens de cursus leert u de letters, iedere letter heeft een betekenis. Aan de hand van concrete Bijbelteksten krijgt u inzicht in de woordstammen en gaat er een wereld voor u open en kunt u zelf ervaren wat er achter de vertalingen in het Nederlands schuilgaat.

Kosten en aanmelding
De kosten voor deze cursus bedragen € 115.- . Daarnaast heeft u een lesboek nodig “Hebreeuws in zes dagen” dat € 29.50 kost. Enthousiast geworden? Voor meer informatie en aanmelding: Hilda van Oosterom, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-83231780. Ook op de websites is deze informatie te lezen, dus geef u snel nog op.