Ark vacatures

Wie vindt het leuk om zich éénmaal per 3-4 weken nuttig te maken voor ons Kerkcentrum?

Schoonmaakploeg

We zijn op zoek naar twee personen voor de Ark schoonmaakploeg. Dit betreft éénmaal per maand op maandag- of vrijdagmorgen De Ark schoonmaken in een koppel van twee personen volgens een rooster wat éénmaal per kwartaal wordt gemaakt. Wil je weten of dit iets voor je is, dan kun je een keer een dienst meedraaien om sfeer te proeven en zien wat voor dankbaar werk dit is.

Gastvrouwen/heren voor buffetdienst in de avonduren


We zoeken voor de dinsdag- en donderdagavond van 18:45 tot 22:30 uur een gastvrouw of gastheer. Dit betreft werkzaamheden rondom het buffet, het verwelkomen van gasten/huurders, koffie zetten, vanachter het buffet gasten voorzien van een drankje. De gastvrouwen werken op dit moment altijd in koppels van twee en de gastheren doen hun dienst alleen.
Gastvrouwen/heren voor de woensdagmiddag
Wim Veenman is doordeweeks iedere dag in De Ark aanwezig. We gunnen Wim echter ook wat eigen tijd, bv. op de woensdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur. Op woensdagmiddag hebben we het koor de Bachanten als vaste huurder en soms wordt er ook aan andere huurders verhuurd. Op woensdagmiddag vragen we iemand (dit hoeft geen koppel te zijn) die koffie kan zetten en vanachter het buffet de gasten kan voorzien van een drankje.
Wil je meer weten en/of je direct aanmelden voor één van deze prachtige klussen dan kan dit bij mij:
Ad van Zwieten (Wijkraad van Kerkrentmeesters),
tel.: 06 443 45 910.
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..