Inzamelactie van Kerk in Actie

kerk inactieInzamelactie kaarten, postzegels, mobieltjes, cartridges en oud geld, Kerk in Actie gelooft in delen. Met elkaar in actie voor de naaste, dichtbij en ver weg. Het geld wat dat deze actie oplevert gaat o.a. naar een zendingsproject in Papoea waar vrouwen naailes krijgen om een eigen inkomen te verdienen. Ook u kunt in actie komen door simpelweg uw oude mobieltje, lege inktcartridge of toner, ansicht- en geboortekaarten, postzegels en oud geld in te leveren. Op 27 januari, 3, 10 en 17 februari kunt u de inleverpunten hiervoor zien staan in de Ark. 

Wat kunt u doen?
• Knip postzegels ruim van de envelop. Knip geen postzegels van ansichtkaarten.
• Lever alleen ansichtkaarten in, geen dubbele kaarten. Een ansichtkaart is een enkele kaart, met aan de ene kant een afbeelding en aan de andere kant ruimte voor adres en postzegel. Dubbele kaarten hebben geen verkoopwaarde en belanden bij het oud papier.
• Ook welkom zijn geboortekaartjes, zelfgemaakte kaarten en kaarten van Anton Pieck, Voor het kind en Stichting Kinderpostzegels in alle maten en vormen.
• Zowel buitenlands geld (munten en papiergeld) als oud Nederlands geld is welkom.
• Verder zijn uw oude mobieltjes, lege inktcardridges of toners in te leveren.
Wilt u hier meer over weten? Kijk op www.kerkinactie.nl/inzamelingsacties en kijk eens op www.facebook.com/inzamelingsactieskerkinactie. Of neem even contact op met: Werkgroep KIA