Feestavond vrijdag 13 september

Het startweekend, vrijdag 13 en zondag 15 september, beginnen we met een mooie feestavond waarin ontmoeting, erkenning en een scherpe blik op onze tijd op de agenda staan.
Vanaf 19:30 uur inloop met koffie en thee en limonade. Om 20:00 uur starten we met de uitreiking van beeldjes aan enkele Arkers die zich lang, heel lang, hebben ingezet. Van 20:15 uur tot 21:30 uur bieden we u het muziektheater ‘DIE IK BEN’ aan met Kirsten Benschop en Derk Groen; muzikale begeleiding op gitaar en darboeka.Zij lichten een tipje van de sluier op:

DIE IK BEN is een muzikale theatervoorstelling met een knipoog naar zingeving. Hardop (onder)zoekend, zingend, verhalend en poëtisch zet Kirsten Benschop, samen met haar muzikant Derk Groen, een scherpe, relativerende, herkenbare en bovenal eerlijke voorstelling neer. Een voorstelling waarin Kirsten laat zien hoe haar leven geregeerd wordt door aandacht en erbij willen horen. Hoe blijft zij overeind in een dik-ik tijdperk waarin geluk een doel op zich is geworden? Brein denken, keuzestress, relaties, burn-out, social media, eindigheid, zelfhulpboeken en meer: het komt allemaal aan bod in deze voorstelling die zowel jong als oud aanspreekt!
DIE IK BEN rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren, want is het leven niet eenvoudiger als je de realiteit accepteert zoals die is? DIE IK BEN is een oproep tot echtheid daar waar virtualiteit het overneemt van realiteit, want is contact niet wezenlijker als je bent die je bent? Vanaf 21:30 uur is de bar open voor een hapje en drankje, er draait een muziekje en het wordt natuurlijk gezellig.