Coronavirus en de Ark

Wat betekenden de maatregelen rond het coronavirus voor De Ark?

Nu de overheid afgelopen donderdag 12 maart diverse maatregelen gecommuniceerd heeft, hebben we ook binnen de Ark besproken wat dit betekent voor onze Arkgemeente. Hieronder onze besluiten.

Kerkdiensten:

Alle kerkdiensten zullen tot nader bericht niet worden gehouden.

Elke zondagochtend zullen we wel een korte viering houden welke beschikbaar is via internet (geluid en beeld). Deze uitzendingen zullen om 10 uur beginnen, en zijn ook op een later tijdstip terug te kijken en luisteren. Zo hopen we toch gemeente te blijven in deze tijd.

Deze viering is beschikbaar via onze eigen website.

Mocht u hiervan geen inloggegevens hebben kunt u deze opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe nu verder?

Natuurlijk is voor ons als kerkenraad ook nog niet alles duidelijk, en verwachten we dat er komende dagen/weken nieuwe ontwikkelingen zijn.

Als kerkenraad houden we nauw contact onderling, en indien nodig informeren we u verder op dezelfde wijze.

Mocht u vragen hebben over wat dit virus en de maatregelen betekenen voor onze gemeente, neemt u dan contact op de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Voor pastorale zorg blijven onze predikanten beschikbaar, u kunt hen bellen of mailen.

Zij zullen dan contact met u op nemen en samen met u bepalen hoe verder.

Namens de gehele kerkenraad,

Rene van Ingen