Kindernevendienst

De kindernevendienst is er speciaal voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. Tijdens de kerkdienst is er de gelegenheid om met de kinderen in een aparte ruimte te zitten en te luisteren naar een Bijbelverhaal op eigen niveau. Dit sluit meestal aan bij één van de lezingen uit de bijbel van die dag in de kerk. Er wordt dan ook samen met de kinderen gesproken over het verhaal en meestal wordt er een leuke verwerking gemaakt naar aanleiding van het verhaal.  Soms zingen we ook nog wat liedjes met de kinderen.

 

De groepen zijn onderverdeeld naar leeftijd. Er is een groep voor de kinderen van groep 1 t/m 4 en een groep voor de kinderen van groep 5 t/m 8.

 

De kindernevendienst is er het hele jaar door, ook tijdens de zomervakantie. Er wordt dan wel gewerkt volgens een aangepast rooster.

Soms komt het voor dat er een speciale jeugddienst is. In dat geval is er alleen kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 4.

 

Contactpersoon: Monique Koning

Telefoonnummer: 0346-560709

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.