Creche

Voor de allerjongste kinderen ( van 0 - 4 jaar)  is er iedere zondagochtend opvang tijdens de kerkdienst . Er kan dan onder andere  worden gespeeld met speekgoed en poppen, puzzles gemaakt , met Lego gebouwd of gelezen. Rond 10.45 wordt er een koekje gegeten , wanneer nodig wordt de toiletgang begeleid.  

Tegen het einde van de kerkdienst kunnen de kinderen weer door de ouders, opa's en oma's of andere verzorgers worden opgehaald, zodat de kerkdienst gezamenlijk kan worden beeindigd.

 

De coordinatie van de creche ligt in handen van Fieke Verkerk; bij haar kunt u desgewenst terecht voor meer informatie of voor een aanmelding om ook "mee te gaan draaien" als oppas.

Haar email adres is : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.