Kerktelefoon

Kerktelefoon

Wat is kerktelefoon?
Kerktelefoon is een volledig automatische verbinding met De Ark, hetzij via de telefoonlijn , hetzij via een internetaansluiting. Via één van deze aansluitingen kan direct een kerkdienst worden meegemaakt.

kerktelefoonDe kerktelefoon is bestemd voor die gemeenteleden die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om naar de kerk te gaan als gevolg van bijvoorbeeld ziekte , ouderdom of anderszins.
Witl u een aansluiting aanvragen? Maakt u dat dan kenbaar bij een lid van het pastoraal team.

Kosten?
Zij die een aansluiting krijgen wordt gevraagd een bijdrage in de kosten daarvan te geven van 48,00 euro per jaar.
Deze bijdrage kan worden overgemaakt naar de bankrekening van de Beheerscommissie van De Ark, nr. 30.46.42.401 onder vermelding van "kerktelefoon"
De apparatuur ( een kastje) , die in huis wordt geplaatst , blijft eigendom van de Wijkraad van kerkrentmeesters van De Ark. 

Bij technische problemen kan contact opgenomen worden met de heer W. Veenman , beheerder van Kerkcentrum De Ark , telefoonnummer 0346-560124, : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.