Zangdiensten

 

Binnen de Arkgemeente wordt  gedurende reeds een lange reeks van jaren op de 4e zondagavond van elke maand m.u.v. de zomermaanden een zangdienst gehouden.

Aanvang 19.00 uur.

In het verleden gebeurde dit onder "de vlag" van de Evangelisatiecommissie ,vanaf 2016 worden deze diensten georganiseerd door de Zangdienstcommissie De Ark .

Tijdens deze zangdiensten wordt er veel samen gezongen , wordt er een korte meditatie gehouden en wordt er medewerking verleend door velerlei koren, muziekensembles e.d.

Hieronder vindt u meer informatie over diverse zangdiensten die in het verleden werden georganiseerd en evt. binnenkort worden gehouden.

In de Agenda en op de homepage van deze website vindt u , voorzover aan de orde, recente informatie en verdere aankondigingen .

Voor ( nog) meer info kunt u terecht bij Ria Kraal  ( telef.  553242) en/of Arjen Vlug ( telef. 569208).

Zangdienst in De Ark met Rob Favier

Rob Favier 2019Zondagavond 22 september beginnen we weer met de maandelijkse zangdiensten en we starten dan met een bijzondere spreker in De Ark nl. Rob Favier bekend als cabaretier en als de ‘zingende dominee’. Rob Favier staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden/voorgaan waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen. Het thema van deze zangdienst is: ‘Groeien’. Dit n.a.v. Handelingen 2: 42-47. Hoe kan je groeien? Daar heb je elkaar in ieder geval wel hard bij nodig. Hoe deden die christenen dat eigenlijk in het begin? Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door de gospelband Ameezingband uit Lunteren. Dit gospelkoor komt voor de derde keer naar De Ark om de samenzang van bekende opwekkings- en Sela liederen te begeleiden. De dienst begint om 19:00 uur en na afloop staat de koffie, thee en limonade klaar. Liturgie

Zangdienst met Remco Hakkert en Rejoice

RH2019Op zondagavond 26 mei is Remco Hakkert te gast in de Ark, met Together Worship. Together Worship betekent een gevarieerde dienst voor alle leeftijden, met prachtige samenzang liederen en solo’s van Remco Hakkert. Remco is al zo’n 25 jaar bekend met zijn composities en optredens. Daarnaast gaat hij voor in de dienst. Together Worship wil u bemoedigen en betrekken met liederen van de laatste CD “Met diep ontzag”. Bijzonder is dat dit keer ook het koor Rejoice uit Vleuten aan deze dienst zal meewerken. Remco Hakkert is al enige jaren dirigent van dit koor. Laat u inspireren door woord en muziek; u bent van harte welkom! De zangdienst begint om 19.00 uur. Tijdens de dienst is er een collecte om het project Together Worship in stand te houden Na afloop staat de koffie en thee klaar en kunt u de CD’s van Remco Hakkert aanschaffen. Liturgie

Zangdienst met Vocals ChoirWorx 24 februari

De Vocals ChoirWorx is een nieuw koor van de bekende dirigent Maarten Wassink met 20-25 enthousiaste en getalenteerde zangers en zangeressen uit heel Nederland. Binnenkort gaan zij een tournee maken door Nederland maar eerst komen zij op zondag 24 februari een feestelijke dienst in De Ark verzorgen o.l.v. Maarten Wassink en passende muzikale begeleiding. Natuurlijk is er ook plaats voor een aantal mooie samenzang liederen. De zangdienst begint om 19:00 uur.

Blackgospel koor Miracles in zangdienst

Op zondagavond 24 maart is er weer een zangdienst in kerkcentrum de Ark in Maarssenbroek en dit keer met de black gospel koor Miracles uit Woerden. Het koor bestaat uit een groep van diverse mensen, jong en oud, met en zonder religieuze achtergrond, die door het zingen van blackgospel liederen het geloof op een levendige manier uitdragen. De rode kleding, de passie voor muziek en geloof en een uitstekende begeleidingsgroep zorgen voor een feestelijke zangdienst. De korte meditatie met het thema “God houdt wel van een feestje” wordt verzorgd door Dhr Rinus van Kuil, oud voorganger van de CAMA gemeente in Maarssenbroek. De dienst begint om 19.00 uur en na afloop staat de koffie, thee en limonade klaar. Liturgie

Meezingdienst

level4 fotoZondagavond 20 januari werd voor de tweede keer de Top10 Meezingdienst gehouden in de Ark. Er waren 73 inzendingen binnengekomen met mensen die hun 5 favoriete christelijke nummers hadden opgegeven. Hiervan is er een Top 10 van meezing liederen gemaakt die in de zangdienst van 20 januari gezongen werden door ca 150-200 enthousiaste aanwezigen. De muzikale begeleiding was in de uitstekende handen van de band Level 4 en de orgelspelende voorganger Erick Versloot. Lijst top 25

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.