Zangdiensten

 

Binnen de Arkgemeente wordt  gedurende reeds een lange reeks van jaren op de 4e zondagavond van elke maand m.u.v. de zomermaanden een zangdienst gehouden.

Aanvang 19.00 uur.

In het verleden gebeurde dit onder "de vlag" van de Evangelisatiecommissie ,vanaf 2016 worden deze diensten georganiseerd door de Zangdienstcommissie De Ark .

Tijdens deze zangdiensten wordt er veel samen gezongen , wordt er een korte meditatie gehouden en wordt er medewerking verleend door velerlei koren, muziekensembles e.d.

Hieronder vindt u meer informatie over diverse zangdiensten die in het verleden werden georganiseerd en evt. binnenkort worden gehouden.

In de Agenda en op de homepage van deze website vindt u , voorzover aan de orde, recente informatie en verdere aankondigingen .

Voor ( nog) meer info kunt u terecht bij Ria Kraal  ( telef.  553242) en/of Arjen Vlug ( telef. 569208).

Zangdienst met Choir Company 23 februari

ChoirCompanyThe Choir Company bestaat 20 jaar en in de afgelopen jaren zijn ze in verschillende samenstellingen bij ons in de Ark te gast geweest. Op zondag 23 februari laten ze opnieuw van zich horen want deze keer zal het team van de "Indonesië Tour 2019" de dienst verzorgen. Afgelopen juli/augustus was het de tiende keer dat een team van The Choir Company in samenwerking met World Vision op tournee ging in dit indrukwekkende land. Op 23 februari komt de groep nog één keer bij elkaar voor een reünie optreden en jij bent van harte welkom om erbij te zijn. Natuurlijk zal de groep een aantal liederen voor ons zingen, maar er is ook voldoende mogelijkheid om zelf mee te zingen met liederen als "Every Praise", "Jezus Overwinnaar", "Sing a New Song" en een aantal bekende samenzang liederen. Je bent van harte welkom bij deze feestelijke dienst in de Ark die om 19.00 uur begint.

Top-10 meezingdienst in de Ark 2020

Zondagavond 19 januari werd voor de derde keer de Top10 Meezingdienst gehouden in de Ark. Er waren 108 inzendingen binnengekomen met mensen die hun 5 favoriete christelijke nummers hadden opgegeven. Hiervan is er een Top 10 van meezing liederen gemaakt die in de zangdienst van 19 januari gezongen werden door ca 150 enthousiaste aanwezigen. De muzikale begeleiding was in de uitstekende handen van de band Ameezingband (Lunteren) en de orgelspelende voorganger Erick Versloot. Voor de top 25 klik hier.

Zangdienst met Remco Hakkert en Rejoice

RH2019Op zondagavond 26 mei is Remco Hakkert te gast in de Ark, met Together Worship. Together Worship betekent een gevarieerde dienst voor alle leeftijden, met prachtige samenzang liederen en solo’s van Remco Hakkert. Remco is al zo’n 25 jaar bekend met zijn composities en optredens. Daarnaast gaat hij voor in de dienst. Together Worship wil u bemoedigen en betrekken met liederen van de laatste CD “Met diep ontzag”. Bijzonder is dat dit keer ook het koor Rejoice uit Vleuten aan deze dienst zal meewerken. Remco Hakkert is al enige jaren dirigent van dit koor. Laat u inspireren door woord en muziek; u bent van harte welkom! De zangdienst begint om 19.00 uur. Tijdens de dienst is er een collecte om het project Together Worship in stand te houden Na afloop staat de koffie en thee klaar en kunt u de CD’s van Remco Hakkert aanschaffen. Liturgie

Zangdienst in De Ark met Rob Favier

Rob Favier 2019Zondagavond 22 september beginnen we weer met de maandelijkse zangdiensten en we starten dan met een bijzondere spreker in De Ark nl. Rob Favier bekend als cabaretier en als de ‘zingende dominee’. Rob Favier staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden/voorgaan waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen. Het thema van deze zangdienst is: ‘Groeien’. Dit n.a.v. Handelingen 2: 42-47. Hoe kan je groeien? Daar heb je elkaar in ieder geval wel hard bij nodig. Hoe deden die christenen dat eigenlijk in het begin? Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door de gospelband Ameezingband uit Lunteren. Dit gospelkoor komt voor de derde keer naar De Ark om de samenzang van bekende opwekkings- en Sela liederen te begeleiden. De dienst begint om 19:00 uur en na afloop staat de koffie, thee en limonade klaar. Liturgie

Blackgospel koor Miracles in zangdienst

Op zondagavond 24 maart is er weer een zangdienst in kerkcentrum de Ark in Maarssenbroek en dit keer met de black gospel koor Miracles uit Woerden. Het koor bestaat uit een groep van diverse mensen, jong en oud, met en zonder religieuze achtergrond, die door het zingen van blackgospel liederen het geloof op een levendige manier uitdragen. De rode kleding, de passie voor muziek en geloof en een uitstekende begeleidingsgroep zorgen voor een feestelijke zangdienst. De korte meditatie met het thema “God houdt wel van een feestje” wordt verzorgd door Dhr Rinus van Kuil, oud voorganger van de CAMA gemeente in Maarssenbroek. De dienst begint om 19.00 uur en na afloop staat de koffie, thee en limonade klaar. Liturgie

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.