Zangdiensten

Zing mee in de Ark met het Choir Company projectkoor

Choir Company 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals eerder aangegeven zal de Choir Company in 2017 op meerdere plekken in het land de liederen van de nieuwe CD "Met Heel Mijn Hart" laten horen. We nodigen je daarom van harte uit om je aan te sluiten met een projectkoor in de Ark waar we op 26 februari in actie zullen komen. Tijdens een feestelijke zangdienst op 26 Februari die om 19.00 uur begint zullen we een selectie van de liederen zingen, aangevuld met een aantal bekende samenzangliederen. We zijn op dit moment nog aan het kijken naar de muzikale invulling. Er staat natuurlijk een prachtige vleugel, dus wellicht gaan we voor een volledig akoestische setting, maar dat zal ook een beetje afhangen van het aantal deelnemers. 

De deelnamekosten voor het project in de Ark bedragen € 7,50 p.p. Net als bij vorige projecten zal het hele project op één dag plaats vinden. Iedereen die zich opgeeft (De inschrijving sluit op 13 februari) krijgt ongeveer 10 dagen van te voren een link toegestuurd waar je de materialen kunt downloaden. Je bereid je thuis voor door alles goed in te studeren, vervolgens komen we op 26 februari om 14.00 uur bij elkaar voor een repetitie en bereiden we ons voor op de dienst die om 19.00 uur begint. Deze dienst zal geleid worden door Ds Jochem Stuiver. Meezingen? Ga naar: www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op! Je bent van harte welkom!

 

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.