Zangdiensten

Zangdienst in De Ark met Rob Favier en Reflection

Zondagavond 21 mei is er de laatste zangdienst voor de zomervakantie en we hebben dan een bijzondere spreker in De Ark, nl. Rob Favier bekend als cabaretier, zanger en de ‘zingende dominee’. Favier staat bekend om zijn unieke en eigenzinnige manier van optreden: een mengeling van liedjes en verhalen, waarbij hij zijn publiek op humoristische wijze confronteert met zijn kijk op God, zichzelf en de mensen om hem heen. Dit jaar is het veertig jaar geleden dat Rob voor het eerst als solist op het podium stond. Het thema van deze zangdienst is: “Heb je de vakantiereis al gepland?” Dit n.a.v. Luc 9: 1-6. Waarom mochten die vrienden van Jezus nu helemaal niets meenemen voor onderweg? Wat neem je eigenlijk mee? Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door het bekende koor Reflection uit Utrecht o.l.v. Ellen Grevelink. Dit gospelkoor heeft al meerdere keren opgetreden tijdens de zangdienst en de reacties zijn altijd lovend. De dienst begint om 19:00u en na afloop staat de koffie, thee en limonade klaar. Verdere informatie zoals de liturgie zal te vinden zijn op de website www.arkgemeente.nl.