Zangdiensten

Meezing Top 10 zangdienst zondag 20 januari

plaatje bij meezingdienstOp zondagavond 20 januari wordt in de zangdienst in De Ark de Meezing Top 10 bekendgemaakt: een Top 10 van christelijke meezingliederen. Er is een lijst gemaakt van honderd favoriete liederen door de resultaten van de vorige Top 10 meezing zangdienst uit 2018 te combineren met de laatste gegevens op internet. Meer dan zeventig mensen hebben uit deze lijst hun vijf favoriete liederen doorgegeven en hiervan is er de Meezing Top 10 voor 2019 vastgesteld. Deze Top 10 heeft een nieuwe nummer 1 en bevat vier nieuwe liederen die vorig jaar nog niet genoeg stemmen kregen. Daarbij een verrassend lied dat vrijwel nooit in De Ark gezongen wordt maar toch door meer dan 10% van de inzenders geselecteerd werd.

Tijdens de zangdienst kunt u met de gekozen liederen uit de Top 10 meezingen waarbij de muzikale begeleiding verzorgd wordt door de band Level 4 en door de orgel spelende ds. Erick Versloot. Hij zal ook de verbindende teksten verzorgen. De Meezing Top10 zal na de zangdienst ook op de website van De Ark geplaatst worden. De zangdienst op 20 januari begint om 19:00 uur in De Ark. Kom op tijd want voor de dienst zal de band Level 4 al een paar eigen nummers spelen. De toegang is gratis.

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.