Zaalverhuur

arkzalenbuiten

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

 

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activeiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden.

Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten. Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen.

Centrale plaats

Centrale plaats

De Ark bestaat 43 jaar  !!
Op 30  oktober 2019 bestaat het kerkcentrum 43 jaar !!
Wie had 43 jaar geleden durven en kunnen voorspellen , dat De Ark  zo'n bekend gebouw zou worden in Maarssenbroek en wijde omgeving ?
Een bekend gebouw niet alleen voor de leden van de protestantse Ark-gemeenschap, maar zeker ook voor alle inwoners van de gemeente Stichtse Vecht .
Sinds de ingebruikname van het kerkcentrum hebben vele personen en instanties hun weg weten te vinden naar de wijk Duivenkamp, waar het gebouw - zeker direct bij binnenkomst per auto-  manifest aanwezig is.

Vele mogelijkheden
Dat het kerkcentrum bekend is geworden ligt niet alleen aan het feit dat er al 43 jaar kerkelijke activiteiten worden georganiseerd en gehouden , maar ook voor vele familie- ,muzikale , culturele en maatschappelijk gerichte bijeenkomsten wordt het multifunctionele gebouw regelmatig gebruikt en komen vele mensen naar De Ark toe.
Voorbeelden daarvan te over : vergaderingen van de wijkcommissies, gezellige middagen voor senioren, concerten van harmonie-orkesten, musicaluitvoeringen , kerstzangdiensten, bloeddonoravonden, repetitielokaliteit voor koren enz. enz. ; te veel om op te noemen.
Daarnaast zijn inmiddels de jaarlijkse koningsdagvieringen rondom De Ark op 27 april alsmede de diverse braderieen alom bekende en altijd drukbezochte festiviteiten.
Kortom : De Ark heeft zich een Centrale Plaats verworven in de Maarssen(broekse) gemeenschap.

Wilt u meer weten ??
Wilt u meer weten over het gebouw De Ark of wilt u graag een zaal huren, kijkt u dan eens verder bij de diverse onderwerpen vermeld onder het submenu links boven aan deze pagina.
Wanneer u informatie wilt hebben over allerlei activiteiten die binnenkort gaan plaatsvinden in De Ark .... kijk of klik dan op "Agenda" (links)
Wij ontmoeten u graag op Duivenkamp 844 .