Zaalverhuur

arkzalenbuiten

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

 

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activeiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden.

Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten. Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen.

Centrale plaats

Zangdienst met Daan Weenk en Frank den Bakker

P1050544 1Op zondagavond 28 april 2019 is er een zangdienst.in de Ark waarbij de muzikale leiding in handen is van Daan Weenk. Enige tijd geleden ontstond de gedachte om de mogelijkheden van het vernieuwde Ark orgel (twee klavieren, digitale ondersteuning) te demonstreren in een zangdienst. Samen met zijn vriend Frank den Bakker uit Almelo zullen ze zowel orgel improvisaties geven als de samenzang van passende liederen begeleiden. Frank den Bakker speelt al sinds zijn 17e orgel, is muziekdocent, dirigent van een aantal koren en schreef een groot aantal orgelzettingen van het Evangelisch Liedboek. Daarnaast is hij eindredacteur van Psalmen van Nu. Het thema van deze zangdienst tussen Koningsdag en 4-5 mei is “Gelukkig is het Land” en dit wordt verder uitgewerkt door de wijkpredikant Ina de Boon. Wilt U deze bijzondere dienst ook meemaken, kom dan op 28 april om 19.00 naar de Ark.