Zaalverhuur

arkzalenbuiten

Vanaf 1 juni 2020 is weer beperkt ZAALVERHUUR mogelijk.

 

Kerkcentrum De Ark is naast een kerkgebouw in de afgelopen jaren ook een gebouw geworden waar vele andere activeiten ( kunnen) worden georganiseerd en gehouden.

Daarvoor zijn diverse zalen beschikbaar met diverse wisselende faciliteiten. Voor informatie en/of reserveringen kunt u het zaalverhuur aanvraag formulier invullen.

Parkeren

Woensdagavondmeditatie

Vanaf woensdag 18 september zal er iedere week een avondmeditatie gehouden worden in de kerkzaal van 19:00 uur–19:30 uur. Dit is de meeste stille avond in De Ark. Een rustpuntje in de week, bij het licht van de paaskaars en volgens een vast patroon van Bijbellezing en gebed. Een moment waarop je “je ziel de gelegenheid geeft je weer bij te benen”, zoals een Afrikaans gezegde luidt. Een moment om bij God te zijn. Soms ook klinkt er een stukje muziek of een lied. Dit tijdstip is in overleg met de gebedsgroep gekozen die ook op woensdagavond haar bijeenkomsten heeft en graag meedoet met de mediatie. Opgeven is niet nodig. Wie wil kan gewoon binnenlopen en gaan zitten. Welkom!