Over ons

Over ons

arkgebouw15

Wij zijn een enthousiaste protestantse gemeente, die sinds het ontstaan van Maarssenbroek in de jaren "70 van de vorige eeuw, is uitgegroeid tot een prachtige kerkgemeenschap. Als wijkgemeente De Ark maken wij deel uit van de Protestantse gemeente Maarssen , welke op haar beurt onderdeel is van de Protestantse kerk in Nederland (PKN), de kerk die in 2004 ontstaan is uit de éénwording van voorheen de lutherse, hervormde en gereformeerde kerken.

Vanuit ons uitgangspunt dat wij liever mét dan over u praten, nodigen wij u graag uit om persoonlijk nader met ons kennis te (komen) maken.

Iedere zondagmorgen om 10.00 uur houden wij een kerkdienst in ons eigen kerkgebouw De Ark, Duivenkamp 844 . U bent daar uiteraard van harte welkom, maar ook bij andere aktiviteiten binnen onze gemeente zoals bijvoorbeeld bij de maandelijkse zangdienst,  een gesprekskring, de alphacursus of op één van onze braderieën.
 
Wilt u met iemand van onze gemeente contact opnemen, bijvoorbeeld één van onze predikanten, de scriba of de beheerder van ons kerkgebouw ? Hun gegevens vindt u onder andere onder Contacten.( zie het hoofdmenu) 

Heeft uw vragen en/of opmerkingen, of wanneer u een artikel op deze website wilt geplaatst hebben of indien u bijvoorbeeld iets wilt laten wijzigen in de tekst, vul dan het contactformulier in of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kerkdienst gemist/live

Klik hier voor Kerkdienstgemist
 Beluisteren van een kerkdienst of liturgie downloaden? klik hier

Contact

Hartelijk welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Ark in Maarssenbroek.

Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.  Bovenaan onze website vindt u de indeling met de menustructuur die u op weg zal helpen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u het vinden via de zoekoptie of vul het Reactieformulier in.