Alpha cursus

Alpha Cursus

kwestievanlevenWelkom bij de Alpha cursus 


Wellicht ben je door een folder, uitnodiging, artikel of een vriend(in) op deze website gewezen. Misschien heb je voor jouw gevoel alles, maar lijkt er nog wat te ontbreken. Of misschien geloof je wel, maar wil je jouw kennis weer eens ophalen en erover praten. Of je partner gelooft en jij niet en je wilt wel eens uitzoeken wat het christelijk geloof inhoudt. Wat ook de achterliggende reden is: je bent van harte en uitgenodigd om een Alpha cursus te volgen en te ontdekken of Alpha jouw weg naar geloof is.

 

De oorsprong van de Alpha cursus ligt in Londen en is 20 jaar geleden gestart door Nicky Gumble in de Holy Prompton Trinity kerk. Het is inmiddels een beproefd concept over heel de wereld,  ook in Nederland en vanaf januari 2017 ook in Maarssenbroek. 

 

Meer informatie over de cursus die op 12 januari a.s. begint in Maarssenbroek kun je vinden op de homepage van deze website of bij Rijnie Nijhoff  , email :  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , mobiel 06-53299340

 

De Alpha cursus is iets voor jou als je ....

 

....  meer wilt weten over het christelijk geloof

....  wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde

....  nieuwe mensen wilt ontmoeten

....  je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen.