Concerten

Hier vindt u de laatste en reeds gehouden concerten in de Ark.

Arktheater speelt ‘Going Home’ in Maarssenbroek

arktheaterWat is er nu leuker en feestelijker dan een gezellig avondje theater of musical? En wat is er prettiger dan dat je ernaar toe kunt in je eigen dorp? Het Arktheater biedt het allebei: een gezellig uitje in Maarssenbroek. Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag 15, 16 en 17 januari 2016 speelt Het Arktheater 'Going Home'! 'Going Home' is het verhaal van Sonny De Koninck. Samen met zijn oudste zus Claire, de ambitieuze zakenvrouw en zijn jongste zus Tessa werkt hij in het bedrijf van hun vader, De Koninck Groente en Fruit.

Lees meer...

Choir Company

Op zondag 3 juli a.s . 2012 geeft “De Choir Company” een eenmalig concert in De Ark in het kader van hun Indonesie-tour. Ze nodigen je van harte uit om te komen luisteren en hen aan te moedigen. Gezien de ongekende populariteit van Don Moen in Indonesië, mogen een aantal van zijn liederen niet ontbreken maar daarnaast kun je ook genieten van prachtige ballads  zoals “Come to Jesus” en (black)gospels zoals “Lift Him Up”en “Lord Hold Me”. Het concert begint om 19.30 uur. Entree is gratis, wel is er een collecte voor de Indonesie tour.

Lees meer...

Musical van Kaft tot Kaft 13 juni in de Ark

Binnen en buiten de kerk putten mensen hoop en inspiratie uit de Bijbel. Het Boek heeft een belangrijke plaats in het leven van veel mensen; vooral als manier om bij De Bron uit te komen. Maar wat gebeurt er als je de Bijbel heel letterlijk neemt? De musical 'Van Kaft tot Kaft' van het National Celebration Choir heeft die vraag uitgewerkt in een ontroerend, leuk en opbouwend verhaal. Op zaterdagavond 13 juni 2015 wordt deze musical in de Ark opgevoerd. Aanvang 20.00 uur.In de musical wordt een bonte verzameling mensen gevolgd wiens kerkelijk leven onderste boven komt te staan als besloten wordt dat het "anders" moet. Er volgt een zoektocht met een lach en een traan, komische confrontaties en een diep verlangen om uit te komen bij de Bron. 

Lees meer...

Elly en Rikkert in de Ark

Elly_Rickert_dubbelf

Op 14 september zal er in kerkcentrum  de Ark in Maarssenbroek een dubbelconcert worden georganiseerd met het bekende duo Elly en Rikkert met het programma DUBBEL FEEST.
's Middags een concert voor kinderen vanaf 4 jaar en een avondprogramma geschikt vanaf ca 12 jaar.

Lees meer...