Concerten

Elly en Rikkert in de Ark

Elly_Rickert_dubbelf

Op 14 september zal er in kerkcentrum  de Ark in Maarssenbroek een dubbelconcert worden georganiseerd met het bekende duo Elly en Rikkert met het programma DUBBEL FEEST.
's Middags een concert voor kinderen vanaf 4 jaar en een avondprogramma geschikt vanaf ca 12 jaar.

Het middagprogamma is vol met nieuwe en bekende liedjes. Elly & Rikkert putten uit de grote voorraad liedjes die ze in de loop der jaren voor deze leeftijdsgroep hebben geschreven en waarvan er veel bekend zijn geworden. Ze worden gezongen door koren, op scholen, in kerken en clubs. Ook bij deze voorstelling valt er veel mee te zingen en mee te doen. Liedjes met een bijbelse inhoud, maar ook situaties uit het dagelijks leven die voor kinderen herkenbaar zijn, passeren de revue. Er is vrolijkheid en humor, er zijn twee geweldige muzikanten die hen begeleiden, soms komt er een clown of een gekke professor langs; kortom een feest voor jong en oud. Het middag concert begint om 14.30 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur Kaarten voor het middagconcert kosten 8,50 euro. Na het concert zal de nieuwe CD verkrijgbaar zijn.
In het avond programma  (geschikt vanaf ca 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 40 jaar. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap over Geloof en Liefde. Voor Elly en Rikkert zijn Geloof en Liefde nauw met elkaar verbonden. ”Liefde is naar de ander kijken door de ogen van God. Hij heeft de mensen gemaakt en houdt van iedereen. Als je zo naar elkaar kijkt, zie je altijd iets moois “. Elly en Rikkert zingen tekstueel hoogstaande liedjes maar er zijn ook cabareteske intermezzo's. Ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij twee klasse-muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon en, Dick Le Mair op percussie-instrumenten.Iedereen die deze avond meemaakt zal na afloop enthousiast, ontroerd of uitgedaagd zijn. De avond begint om 19.30 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. Kaarten voor het avondconcert kosten 12,50 euro.