Kringwerk

Pop-up kring over Beatrice de Graaf, heilige strijd

Steeds meer mensen voelen zich onveilig. Veiligheid is een topic in onze samenleving. Historicus en terrorismedeskundige Beatrice de Graaf vindt dat ze als christen een persoonlijk standpunt in moet nemen over het omgaan met het kwaad in de wereld. Ze schreef er een boek over: Heilige strijd. Het verlangen naar veiligheid en het einde van het kwaad.

 

U kent haar ongetwijfeld uit actualiteitenprogramma’s waar ze als terrorisme-expert aanslagen en achtergronden duidt. Ik wil haar boekje graag met een aantal mensen bespreken (minimaal 6 – maximaal 12) en heb daarvoor een korte kring voorbereid.

 

De kringen zullen plaatsvinden op de donderdagavonden 11 en 25 januari en 15 februari van 20-22 uur in de Ark. U kunt zich per email, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tel. 216160, of via de lijst op het bord in hal van de Ark bij mij opgeven. U hoort dan of de kring wel/niet doorgaat en hoe het programma eruit ziet.

 

Geïnteresseerd? U kunt een interview met haar over verlangen naar veiligheid terugkijken op: http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/411691/Verlangen_Naar_Veiligheid.html